Путіну в ДНР більше не потрібні герої Youtube, йому потрібна сіра маса – недорікуваті військові технарі – блогер - Replyua.net
Replyua.net


Путіну в ДНР більше не потрібні герої Youtube, йому потрібна сіра маса – недорікуваті військові технарі – блогер

Путіну в ДНР більше не потрібні герої Youtube, йому потрібна сіра маса – недорікуваті військові технарі – блогер
Як передає replyua.net, відомий український журналіст і блогер Денис Казанський в ефірі «Громадського радіо» розповів, що стоїть за заявами ватажка бойовиків Олександра Захарченка про смерть «Мотороли», який звинуватив Україну в розв’язанні війни.

«Всіх активних польових командирів, які себе проявили на початку війни, вже ліквідували, зачистили або відкликали. Мене здивувало не те, що «Моторолу» вбили, а те, що це сталося так пізно. Канва, якої дотримується Росія при побудові маріонеткових республік, це обов'язково місцеві люди, які перебували на керівних постах ще до війни. Як правило, це люди з «Партії регіонів», які в минулому очолювали міськради або працювали в прокуратурі або міліції. «Моторола», який був громадянином Росії, був явно зайвим у всьому цьому. Мені здавалося, що його відкличуть, але чомусь його вирішили прибрати. Мабуть, він занадто багато знав. Швидше за все, інші польові командири, що засвітилися в 2014 році, передчувають щось подібне», – зазначив Казанський.

За його словами, «Моторола» демонстрував повну лояльність. Нещодавно його відправляли на підтримку угруповання Плотницького в Луганську область. Які між ними були домовленості і розбіжності, ми не можемо знати, але достеменно відомо, що крім політики між ними є безліч кримінальних справ. Наприклад, дуже довго, поки їх не «перевіджали», Ходорковський контролював 7 віджатих заправок «ОККО». Може бути, ця історія теж зіграла роль. З одного боку, «Моторола» займався викраденням і копанками. Цілком можливо, що в цій сфері він комусь перейшов дорогу. Так чи інакше, він явно вибивався з канви, яку зараз там намагаються вибудовувати. Його знищення не було дивним, тим більше, що раніше на нього здійснювалися замахи, прокоментував блогер.

На його переконання, польові командири потрібні на етапі активного конфлікту. Коли йде політичний процес, польові командири стають тягарем. Можливо, люди «Мотороли» здійснювали обстріли, які не вписувалися в стратегію Росії. Завдання Росії полягало в тому, щоб інтегрувати захоплені території Донбасу назад в Україну на своїх умовах. Реалізації мирного мінського сценарію заважали такі відморожені польові командири. Цілком можливо, що «Моторолу» кілька разів попереджали, але побачили, що він некерований.

«Пішов один одіозний польовий командир і навряд чи на його місце прийде хтось інший. Немає сенсу міняти на якихось сірих і непримітних особистостей. Всі ці одіозні товариші були потрібні на початковому етапі, коли була потрібна гарна телекартинка. Зараз йде затяжний процес тиску на Україну. Тепер їм потрібна сіра маса – недорікуваті і військові технарі, а не яскраві лідери. Зрозуміло, що процесом там керують росіяни. Такі люди, як «Моторола» - це герої Youtube.

Якщо ж гадати на кого можуть «повісити» смерть «Мотороли», то, звичайно, на перше місце вийшла українська ДРГ. Як мінімум це смішно. Як диверсійно-розвідувальна група могла потрапити в під'їзд і замінувати його? «Моторолу» охороняли. Сторонні люди не могли потрапити до нього в під'їзд, туди мав доступ строго обмежене коло осіб. Вибухівку підірвали дистанційно. Отже, було видно, хто заходить в ліфт. Все свідчить про те, що спрацювали свої, резюмував журналіст.

Последние новости



Сумки - які моделі будуть в тренді навесні/влітку 2024 року

Старт продаж флагманского смартфона Xiaomi 14 Ultra: профессиональная камера, топовая производительность, инновационный дизайн

Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры