Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів - Replyua.net


Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів
Багато хто вважає, що турбота про власне здоров’я зараз не на часі. Війна, проблеми зі світлом, постійна нестача коштів, турбота про близьких, намагання бути корисним для держави. Все це щодня супроводжує кожного з нас. Проте щоб мати сили піклуватися про інших, необхідно самому бути міцним та здоровим, мати наснагу кожного дня виконувати свою роботу.

Пропонуємо вам почати піклуватися себе вже відсьогодні. Ми підібрали для вас корисні ініціативи українських компаній, спрямовані на збільшення доступності медичних послуг для населення.

Як можна заощадити на лабораторній діагностиці?
Раннє виявлення відхилень у показниках крові та своєчасна діагностика захворювань дають змогу вчасно звернути увагу на певні проблеми в організмі та запобігти прогресуванню хвороби.

Деякі лабораторні аналізи лікарі радять здавати щороку для скринінгу загального стану здоров'я. Наприклад, людям які перебувають в групі ризику цукрового діабету, варто регулярно перевіряти рівень глюкози в крові натще.

Завдяки ініціативі всеукраїнської лабораторії МедЛаб на лабораторній діагностиці можна заощадити чималі кошти. У лабораторії діє знижка на аналізи 15% щосуботи. МедЛаб є однією з перших лабораторій, яка швидко відновила свою роботу після початку широкомасштабного вторгнення. Завдяки їй українці отримали доступ до якісної лабораторної діагностики навіть у такі складні часи. До речі, МедЛаб – це суто українська лабораторія, створена українцями. Усі лабораторні дослідження проводяться в Україні на сучасному сертифікованому обладнанні.

Окрім суботньої акційної ціни у МедЛабі постійно з’являються вигідні знижки та пропозиції, ознайомитись з якими можна в розділі новин на сайті лабораторії. Наприклад, оплативши лабораторні дослідження онлайн на сайті ви гарантовано отримаєте знижку 15%, незалежно від дня здачі аналізів.

Усі пункти забору біоматеріалу для досліджень працюють щодня, навіть за відсутності електропостачання. Тож не зволікайте аналізи, які мали б здати “ще вчора”!

Як отримати необхідні ліки, якщо немає змоги їх придбати?
За останні 9 місяців ми, українці, стали однією великою родиною, об’єднались заради допомоги один одному.

Тож хочемо вам розповісти про роботу благодійного фонду “Ліки для України” від відомого сервісу доставки аптечних товарів Liki24. У ці найскладніші часи не кожен може придбати для себе або своїх близьких необхідні медикаментозні препарати. Проте це не привід для припинення лікування!

Якщо вам потрібна допомога з придбанням ліків, ви можете звернутися у фонд “Ліки для України” та отримати потрібні медикаментозні препарати абсолютно безкоштовно!

А якщо ви маєте змогу та бажання допомогти іншим, можете прямо на сайті Liki24 задонатити кошти на лікарські препарати для людей, які їх потребують. Зробити це дуже просто: необхідно онлайн обрати суму, яку хочете внести на рахунок фонду, та здійснити оплату. Пам’ятайте, що навіть невеликі внески мають величезне значення!

Безкоштовні онлайн-консультації для кожного
Ворожі обстріли зруйнували чимало лікарень та амбулаторій, позбавивши велику частину українців можливості швидко та якісно отримувати медичну допомогу.

Але завдяки об’єднанню лікарів-волонтерів кожен може отримати якісну онлайн-консультацію будь-якого спеціаліста. Зробити це можна на сайті CHECK-UP ЦЕНТР.

Така лікарська ініціатива робить медицину більш доступною для людей, які через війну опинилися в скруті та потребують медичної консультації.

Медичні знання доступні кожному
Останнім часом медичні тренінги з надання першої медичної допомоги набирають все більшої популярності. І це не дивно, адже під час війни кожен має володіти необхідними знаннями та навичками, щоб за необхідності надати потрібну домедичну допомогу собі або оточуючим і врятувати життя. Такі курси коштують недешево, проте можна пошукати безкоштовні навчання від волонтерів, парамедиків.

Також необхідні знання можна отримати онлайн, не виходячи з дому. На сайті Освітнього хабу міста Києва ви можете безкоштовно пройти інтерактивний онлайн-курс, присвячений першій домедичній допомозі. Курс складається з трьох уроків. Після нього ви будете знати, як діяти в екстрених випадках, що робити при кровотечах, травмах, непритомності, опіках, серцевому нападі тощо.

Последние новости



Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS

The New York Times: Украина достигла преимущества над россиянами на юге благодаря поставкам западного вооружения