Блогер назвав найбільших «борців» з корупцією, які живуть в елітарній Конча-Заспі та їздять на дорогих автомобілях - Replyua.net
Replyua.net


Блогер назвав найбільших «борців» з корупцією, які живуть в елітарній Конча-Заспі та їздять на дорогих автомобілях

Блогер назвав найбільших «борців» з корупцією, які живуть в елітарній Конча-Заспі та їздять на дорогих автомобілях
Народ дуже цікавить відповідь на питання, коли Порошенко подолає корупцію в Україні? Утворилися цілі натовпи «борців», які на цьому роблять свій невеличкий «гешефтик»: Лещенко, Найєм, Гриценко, Соболєв, Тимошенко, Ляшко, Наливайченко – хто тільки не оголошує хрестовий похід проти клятої мадами, не забуваючи клюнути «злочинну владу»: Петро Олексійович, коли ви поборете корупцію? Про це у своєму блозі пише Павло Правий, передає replyua.net.

Блогер пропонує звернути увагу на одного з видних політиків Олега Ляшко, який мешкає в будинку, площею 549.5 квадратних метрів в елітарній Конча-Заспі. «Товариш пустив пожити». За 5 тисяч гривень на місяць, суми, якої не вистачить на сплату електрики, що її спалює цей палац. Незважаючи на це, знаходяться люди, які голосують за Радикальну партію і особисто пана Олега. На думку Павла Правого, таким чином вони голосують і за корупцію.

Не меншої уваги заслуговує і Юлія Тимошенко. Вона мешкає в елітному містечку «Срібна затока». В палаці площею 450 квадратів, що розташовується на земельній ділянці у цілий гектар. Згідно податкової декларації Юлія Тимошенко не має таких грошей на таку розкіш. Окрім того, у Тимошенко ще є апартаменти у Лондоні, площею 277 метрів.

Не далеко відійшов «великий борець» з корупцією Анатолій Гриценко, котрий, будучи на посаді міністра оборони України, лише у Києві розпродав більше сотні гектарів землі, що належала Міністерству оборони. Він примудрився продати російському ВТБ навіть Дніпропетровський окружний військовий шпиталь! Але знаходяться люди, які бажають бачити його навіть президентом України, наголошує блогер.

«Великий борець» з корупцією Давид Сакварелідзе офіційно отримував зарплатню у 6 тисяч гривень. Тепер він взагалі офіційно безробітний. «Що не завадило йому придбати Toyota Land Cruiser за 90 тисяч доларів, орендувати елітне житло на Новопечерських Липках і відвідувати спортивний зал за річним абонементом вартістю 2 тисячі доларів. Не кажучи вже про куртку за 180 тисяч гривень та штани вартістю у пенсію моєї мами за три роки. Де встиг наколядувати, якщо ще й виплачує іпотеку за житло у Тбілісі? Не здогадуєтеся, що у нього буде написано у цьогорічній податковій декларації?», – пише Павло правий.

Про квартиру Сергія Лещенка, на яку він «позичив» грошей не говорили тільки ліниві, а зараз сплило ще й житло Світлани Заліщук, придбане нею у 2014 році за 13 мільйонів гривень, що по тодішньому курсу набагато перевищувало мільйон доларів. Вона не крутий якийсь бізнесмен – вона журналістка і громадський діяч. Засновник громадського руху «Чесно».

«Ці усі персоналії, а також багато інших живуть-поживають і горя не знають. Бо це ми своїми симпатіями даємо їм карт-бланш на дерибан нашого з вами спільного багатства. Чому в ЄС корупція на мінімальному рівні? Тому що президент ФРН Вольф, звинувачений у корупції миттєво сам, не чекаючи на результати розслідування, подає у відставку. Аби не наносити шкоди своїй політичній силі. Бо політична сила чітко дала зрозуміти: не підеш сам – винесуть, і тоді все для тебе закінчиться набагато гірше», – зазначив Павло Правий.

В Україні ж інакше – «лещенки-тимошенки-гриценки», спіймані за руку, верещать «це провокація злочинної влади» і купа громадян їх підтримує. І поки громадяни продовжуватимуть голосувати за партії, членами або навіть керівниками яких є подібні особи, доти партії підтримуватимуть і захищатимуть корупціонерів, роблячи круглі очі: «А шо такоє» та оповідаючи про репресії проти «найчесніших борунів».

«Отут джерело і причина корупції в Україні. Основна причина. Ми маємо там, де мусить бути політична еліта, цілі зграї почвар, у яких основний інстинкт – хапальний. Порошенко їх не здолає. Він не казковий богатир. Та навіть і билинний богатир Добриня Микитович нічого не вдіє, поки за «тимошенко-лещенко-гриценко» стоятимуть їхні виборці, ті, хто готовий їм пробачати прояви основного інстинкту, виправдовуючи, мовляв, усі крадуть, то чому наш має чинити інакше? А поки у корупції вина, звичайно, «злочинна влада» і особисто – Петро Порошенко», – резюмував Павло Правий.

Последние новости



Старт продаж флагманского смартфона Xiaomi 14 Ultra: профессиональная камера, топовая производительность, инновационный дизайн

Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS