ТОП-5 літніх гаджетів у ТЦ Gorodok Gallery на Почайній - Replyua.net


ТОП-5 літніх гаджетів у ТЦ Gorodok Gallery на Почайній

ТОП-5 літніх гаджетів у ТЦ Gorodok Gallery на Почайній
Надокучлива зима позаду і саме час подумати про літні розваги. Адже літом ми маємо більше часу на прогулянки, на себе, на спорт, на подорожі. Для того, щоб дозвілля було ще й корисним – підключаємо новомодні гаджети і вперед удосконалювати фігуру, робити пружним тіло та радіти від свідомого життя.

А щоб знайти найнеобхідніші гаджети серед великої кількості сучасних приладів для літнього відпочинку, ми звернулися до консультантів ТЦ Gorodok Gallery за порадою. Адже саме там цілий квартал техніки від монобрендових магазинів до супермаркетів електроніки з дійсно великим вибором. Тож давайте розглянемо ТОП літніх девайсів.

Портативна колонка
Ось той девайс, який будь-яку пригоду зробить веселішою. В супермаркетах техніки ТЦ Городок на Почайній можна знайти безліч варіантів портативних колонок. І особливо влітку вони користуються неабияким попитом. Адже це чудовий варіант розваги і під час автоподорожі, і під час велопрогулянки, та й на пікнік її можна взяти з собою. Сьогодні існують навіть водонепроникні моделі, що стане у нагоді під час раптового літнього дощу.

Гіроскутери та електросамокати
Якщо велосипед не ваша історія, зверніть увагу на електротранспорт. Гіроскутер, гіроборд, моноколесо, електросамокат – в сучасних магазинах електроніки їх вибір досить широкий. В кварталі техніки ТЦ Городок Gallery ви зможете підібгати новенький засіб пересування на власний смак. Тільки не забудьте придбати засоби захисту до них. Пам’ятайте, що користуватися електротранспортом потрібно у шоломі, особливо, коли мова йде про дітей.

Смарт годинник
Якщо влітку ви плануєте ще більше часу приділяти прогулянкам та спорту – смарт годинник стане вірним помічником. Він і пульс простежить, і швидкість бігу покаже, і кількість втрачених кілокалорій. У деяких гаджетів є такі функції, як діагностична кардіограма, відстеження виду активності, аналіз сну та інші. Придбати смарт годинники також можна в супермаркетах техніки ТЦ Городок в Києві.

Екшен камера
Чи не найкорисніший гаджет для екстрималів та любителів подорожувати непрохідними місцями. Мрієте відзняти свій спуск під час рафтингу чи політ на параплані? Тоді хутчіш у ТЦ Городок на Петрівці за цим надсучасним девайсом.

На що звернути увагу під час вибору камери? Рекомендуємо обрати водонепроникний міцний корпус. А ще девайс має робити однаково неперевершені за якістю як відео, так і фото. І про занурення. Якщо ви плануєте знімати під водою, обов’язково уточніть у консультанта відносно наявності такої функції. Хоча більшість професійних екшен камер і дають змогу знімати на глибині до 10 метрів, краще знати наперед про всі можливості покупки.

Дрони (квадрокоптери)
Не кажіть, що не мріяли відзняти на дрон себе та свій відпочинок. А вид із даху багатоповерхівки у центрі? Нові можливості зйомки стануть вам доступні з новеньким квадрокоптером. Ну коли ще знімати круті відео, як не влітку? Висока роздільна здатність камери та кілька режимів зйомки стануть запорукою вашого власного вдалого фільму. А ще, не забудьте запитати у консультанта про наявність у моделі, що вам сподобалася, функції повернення. З нею навіть при втраті сигналу ваш дрон лишиться з вами. А потім можна зібрати друзів та показати цей фільм їм. Ми впевнені, що враження від нього будуть надзвичайні! А обрати модель та купити квадрокоптер теж можна в магазинах ТЦ Городок на Почайні.



Ліниво відпочивати чи вирушити у екстрім-тур обирати, звичайно, вам. Але всі ці гаджети точно допоможуть зробити будь-який відпочинок та і будь-яку вашу активність ще більш корисною та насиченою враженнями. Тож не гайте час і вирушайте обирати саме свій девайс у ТЦ Городок в Києві. Бажаємо гарних покупок та яскравого літа!

Последние новости



Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS

The New York Times: Украина достигла преимущества над россиянами на юге благодаря поставкам западного вооружения