Чоловіча мода: побачте найкращі куртки цього сезону! - Replyua.net
Replyua.net


Чоловіча мода: побачте найкращі куртки цього сезону!


Частий вибір чоловіків – саме куртка, адже вона найповніше відповідає всім вимогам сучасних активних чоловіків. Дізнайтесь про те, як варто обирати куртку і якому виробнику можна віддати перевагу.

На що звертати увагу, обираючи чоловічу куртку?
Якщо говорити про куртки для сезону осінь-зима, то найперше варто визначити їхнє основне призначення. Отже, завдання куртки для холодної пори року – це збереження тепла і захист від несприятливих погодних умов. Саме відповідністю вподобаної моделі цьому критерію необхідно керуватись під час вибору, адже від цього залежить ваш комфорт і здоров’я. Іншими важливими атрибутами чоловічих курток, що так або інакше пов’язані з попереднім, є гіпоалергенні матеріали, якість пошиття, надійна фурнітура, комфорт під час носіння, передбачуваний термін експлуатації, зовнішній вигляд, виробник і, звісно, ціна. Загалом, сучасне виробництво знаходиться на тому етапі, коли може запропонувати чоловікам безліч чудових і стильних моделей для різних умов, тож радимо вибирати куртку з холодним розумом і оптимізмом. Вочевидь, спочатку потрібно знати, які моделі найтепліші. Безумовна гарантія тепла – це комбінований утеплювач з пуху і пера у співвідношенні 80:20 (або подібний). Проте самого лише утеплювача недостатньо: важливо, щоб верхній матеріал був міцним, щільним і вологостійким. Звертайте увагу на конструкцію швів: так звані холодні шви, під якими не має утеплювача, зберігають тепло слабше, тому варто обирати куртку без таких швів або з їхньою мінімальною кількістю. Від вітру найкраще захистить глибокий і регульований капюшон, а також правильний вибір самої моделі – купуйте куртку, що достатньо щільно прилягає до фігури і дає можливість вільно і впевнено рухатись. Замок і ґудзики повинні бути надійно пришитими і працювати без збоїв і заїдань. Однак якою б якісною і теплою не була куртка, без хорошого светра, штанів, рукавиць або шкарпеток теж не обійтись. Пропонуємо придбати їх на сайті Modivo.ua, скориставшись зручними фільтрами і категоріями для швидкого пошуку.

Куртку якого бренду вибрати?
Восени і взимку необхідно забезпечити себе теплом і комфортом за будь-яких умов. Для цього в нагоді стане брендовий чоловічий одяг, зокрема куртки. Та чи знаєте ви, які бренди виготовляють дійсно якісні та варті ваших коштів продукти? Ми підготували для вас короткий список цікавих і перевірених брендів. Відкриває його Columbia – надзвичайно відомий і популярний бренд, що завойовує серця клієнтів високою якістю і прийнятними цінами. Потужна команда інженерів-дизайнерів розробила непромокаючі і теплі куртки, якими можуть скористатись всі, хто проводить багато часу на відкритому морозному повітрі. Columbia виготовляє пуховики, парки та інші куртки з якісним синтетичним утеплювачем, зосереджуючись головно на функціональності своїх виробів.

Безумовно заслуговує уваги бренд Alpha Industries, що також перебуває серед лідерів ринку. Якісні куртки для повсякденного оцінили користувачі з країн з вимогливим кліматом. Сучасні матеріали, спеціальні компоненти, продуманий дизайн, підвищений комфорт, щільне прилягання і надійний пошив – ось що ви знайдете в моделях Alpha Industries. Куртки цього бренду зазвичай мають достатньо кишень, і характеризуються тривалим терміном експлуатації. Звісно, варто згадати і про Adidas – компанію, чиї вироби напевно сподобаються як любителям активного відпочинку, так і тим, хто віддає перевагу щоденним міським краєвидам. В свої зимові куртки бренд додає натуральні утеплювачі, а самі моделі мають прямий крій, зручний глибокий капюшон і надійний комір. Куртки Adidas міцні, легкі, стійкі до вологи, забезпечують хороший обмін повітря. В деяких моделях можна регулювати довжину.



Наостанок – бренд Tom Tailor. В асортименті цього виробника кожен чоловік знайде куртку відповідно до своїх потреб і уподобань. Tom Tailor шиє довгі і короткі куртки, тонкі і легкі та утеплені моделі. Проте незалежно від фасону можна бути впевненим у практичності, зручності і надійності продуктів цього виробника. Великого значення Tom Tailor надає дизайну і діапазону розмірів. Якщо ви купуєте річ із середнього цінового сегменту, додатково звертайте увагу на розташування кишень і капюшона, щоб вибрати зручну модель. Звісно, є багато інших брендів, що пропонують якісні куртки для чоловіків. Дізнайтеся про них більше і купуйте якісні вироби у розділі https://modivo.ua/c/choloviky/odyah/kurtky інтернет-магазину Modivo.ua.

Последние новости



Старт продаж флагманского смартфона Xiaomi 14 Ultra: профессиональная камера, топовая производительность, инновационный дизайн

Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS