Другий після Путіна: чому Володіна призначили спікером Думи РФ - Replyua.net
Replyua.net


Другий після Путіна: чому Володіна призначили спікером Думи РФ

Другий після Путіна: чому Володіна призначили спікером Думи РФ
Призначення в Держдумі РФ, якого чекали ось уже кілька місяців, але в яке одночасно відмовлялися вірити до самої останньої хвилини. Людина, яка володіє величезним впливом в структурах російської влади, займаючи зовсім непублічну посаду першого заступника керівника адміністрації президента, виходить з тіні. Новим спікером Думи стає політик, який не звик до ролі «п'ятого колеса у возі», головний «автор» тріумфу партії влади на недавніх парламентських виборах, головний махінатор і головна зброя Путіна, передає replyua.net.

Коли в жовтні 2010 року тодішній прем'єр-міністр РФ забрав секретаря генради «Єдиної Росії» В'ячеслава Володіна на посаду керівника свого апарату в Білому домі, цей політик перестав світитися на екрані телевізора. Але політичний вплив в Росії далеко не завжди відповідає ступеню публічності його власника. Протягом майже останніх п'яти років в очах величезної маси російських чиновників – губернаторів і депутатів, публічних політиків і тих, хто хотів стати такими – саме В'ячеслав Володін був «другим після Путіна».

Тепер з цим виключно жорстким і десь деспотичним політиком належить повторно познайомитися і пересічним громадянам РФ. Навіть займаючи менш важливі посади, В'ячеслав Володін завжди викликав дуже сильні почуття. Володін в ролі голови Державної Думи вже точно не залишить нікого байдужим. Вже в найближчі місяці його прізвище за ступенем впізнаваності встане в один ряд з прізвищами «Путін» і «Медведєв».

Отже, who is Mr Volodin? Якій саме людині Володимир Путін доручив керівництво Державною Думою? Політична кар'єра 52-річного В'ячеслава Володіна стартувала в його рідній Саратовської області. Закінчивши в 1986 році Саратовський інститут механізації сільського господарства за спеціальністю інженер-механік, Володін перейшов на викладацьку роботу. Але вже в 1990-му році він де-факто став професійним політиком: депутатом Саратовської міськради, заступником мера Саратова, віце-спікером обласної Думи, заступником губернатора області.

Просте перерахування цих посад, природно, не дає повного уявлення про роль і вплив В'ячеслава Володіна в саратовській політиці. А вплив цей був таким, що тодішній губернатор області, екстравагантний Дмитро Аяцков, побачив в Володіні небезпечного конкурента і постарався відправити його в «заслання» в Москву. У 1999 році Володін був обраний депутатом Державної Думи від блоку «Вітчизна – Вся Росія» і швидко помічений лідером своєї парламентської фракції Євгеном Примаковим.

Очолювана Примаковим фракція складалася з колишніх володарів найвищих постів: недавніх міністрів, недавніх віце-прем'єрів. Але на роль свого наступника Примаков вибрав саме Володіна.

У 2001 році Євген Примаков відвіз Володіна в Кремль, познайомив його з Володимиром Путіним і відрядив на посаду нового лідера фракції ОВР. Далі кар'єра В'ячеслава Володіна в Думі і партії влади, частиною якої незабаром став блок ОВР, пішла по накатаній: віце-спікер нижньої палати, перший заступник керівника фракції «Єдина Росії»...

У чому секрет кар'єрного успіху В'ячеслава Володіна? Головна його риса – виняткова працездатність, що переходить в трудоголізм. Дуже багато чиновників люблять розповідати, що вони працюють «24 години на добу». Але на ділі мало хто близький до цього «ідеалу». Володін близький. Володін не терпить довгих відпусток. Пішовши у відпустку, він вже через кілька днів почне дзвонити своїм підлеглим і довідуватися, як йдуть справи на ввірених їм ділянках.
Інша ключова риса Володіна – це його виняткова твердість. Новий спікер Держуми – політичний еквівалент бульдозера. Якщо він прийняв рішення йти тією чи іншою дорогою, то, крім прямої вказівки Володимира Путіна, його ніщо не зупинить.

Зберігаючи спокійний вираз обличчя, Володін обов'язково утрамбує все, що стоїть у нього на шляху, і доб'ється поставленої мети. Політичне кредо В'ячеслава Володіна можна описати фразою: я людина Путіна. Путін – для мене верховний головнокомандувач і людина, вказівки якої я повинен виконати, навіть, якщо вони неадекватні. Я зобов'язаний виконати будь-який його наказ.

Последние новости



Старт продаж флагманского смартфона Xiaomi 14 Ultra: профессиональная камера, топовая производительность, инновационный дизайн

Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS