«Динамо» їде зіпсувати гірникам «новосілля» - Replyua.net
Replyua.net


«Динамо» їде зіпсувати гірникам «новосілля»

«Динамо» їде зіпсувати гірникам «новосілля»
Сьогодні – грандіозний день в Чемпіонаті України! «Шахтар» приймає «Динамо» в Харкові, де звиклі до великого футболу жителі міста, які втратили можливість вживу дивитися ігри УПЛ через втрату «Металістом» професійного статусу, масово повалили в каси. За дві доби до поєдинку 30 тисяч квитків з 40 вже було продано, а це означає, що попередній рекорд відвідуваності цього чемпіонату (17 286 осіб на грі «Динамо» і «Дніпра» в Києві) буде перекритий, напевно, в два рази. За теперішніх часів це космічна аудиторія, інформує replyua.net.

Боротьба за глядача на боці донеччан. У «Шахтарі», мабуть, розраховують, що харків'яни будуть вболівати за них. У Львові напевно була б зовсім інша ситуація, з огляду на тісні взаємини уболівальників «Карпат» і «Динамо», а ось «Металіст» на цій шкалі завжди був ближче до гірників. У команди Паулу Фонсека зараз з'явилася унікальна можливість відірватися від киян на шість очок, тому в рішенні такої стратегічної задачі значення може мати будь-яка дрібниця.

Підтримка трибун – це важлива деталь, і Харків був оголошений місцем проведення зустрічі через дві доби після несподіваної осічки підопічних Сергія Реброва в грі з «Ворсклою». Динамівських фанатів на грі очікується близько 400 – принаймні, така цифра була озвучена, коли йшлося про викуп належної гостям квоти в дві тисячі квитків.

Якщо гра не увінчається перемогою кожен з тренерів після гри зможе застосувати універсальне виправдання – не вдалося привести команду до спільного знаменника після повернення гравців зі збірних. Ребров і Фонсека виявилися в однаковому становищі – в збірні своїх країн їхало більше десятка футболістів кожної команди. Гірників навіть трохи більше. Але, якщо говорити про те, скільки футболістів умовного стартового складу кожної команди нікуди не їхало, а працювало на базі, то у «Шахтаря» проглядається легка перевага. Срна припинив виступи за збірну, набирали форму Феррейра і Едуардо, Бернард відновлювався після травми, а з його співвітчизників, на яких будується гра гірників в атаці, в збірну їздив тільки Тайсон.

У «Динамо» залишалися вдома всі чотири воротарі, майже всі захисники плюс Гусєв, Громов, Федорчук, Гладкий і Мораес. А по ходу підготовки були відправлені додому зі збірної Гармаш, Рибалка і Морозюк. Хто знає, якою буде їхня реакція на це? І не будемо забувати, що кияни залишилися без Драговича, а Хачеріді довгий час проходив реабілітацію після лікування.

Перед матчем, в якому киянам потрібно обов'язково перемагати (поразка взагалі може відкинути їх на третє місце), Сергій Ребров зміг укомплектувати команду провідними гравцями середньої лінії тільки за три дні до вильоту до Харкова. «Шахтар» практично напевно буде підштовхувати «Динамо» до атак, використовуючи свою стратегічну перевагу і розраховуючи на вміння бразильців тікати в контратаки.

Чи вистачить киянам ресурсу, щоб не наробити помилок, як це було в останній зустрічі з гірниками в Чемпіонату України в травні цього року? Букмекери не впевнені і вважають фаворитами матчу гірників. Але кияни притиснуті до стінки турнірним становищем, а такий суперник подвійно небезпечний... На завершення нагадаємо, у минулорічному Чемпіонаті України «Шахтар» двічі бив «Динамо» з рахунком 3: 0. Побачимо, як буде цього разу.

Последние новости



Старт продаж флагманского смартфона Xiaomi 14 Ultra: профессиональная камера, топовая производительность, инновационный дизайн

Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS