Донік: Руїни Алеппо – це те, чого хоче уникнути Порошенко і те, до чого готуються Полторак і Муженко - Replyua.net
Replyua.net


Донік: Руїни Алеппо – це те, чого хоче уникнути Порошенко і те, до чого готуються Полторак і Муженко

Донік: Руїни Алеппо – це те, чого хоче уникнути Порошенко і те, до чого готуються Полторак і Муженко
Як передає replyua.net, відомий український волонтер прокоментував надумані чутки про чергову «зраду» щодо здачі інтересів України владою на догоду Путіну і ЄС.

«Я, якщо чесно, навіть не намагаюся вникнути, що там такого відбувається з цими мінськими угодами, що всі навколо кричать дуром. Ні думки міністрів, ні тим більше депутатів, які обміняли довіру людей на квадратні метри в центрі Києва, з цього питання, особисто мені не цікаві. За два роки було кілька критичних ситуацій з яких здавалося не було виходу в нашу користь. Порошенко його знайшов. За два роки раз 15 віддавали Маріуполь і зливали «патріотів» через дрібне сито в котли. І безліч інших випадків, коли найголовнішими аргументами були слова – «зрада» інтересів України, «зрада», віддаємо території. І жодного разу цього не сталося. Ну, про здачу територій в обмін на липецьку фабрику, я навіть згадувати не хочу. Але кожен раз, знаходили рішення. Порошенко два роки лавірував, звичайно виключно для того, щоб щось віддати або здати саме зараз. А світова спільнота допомагала нам і душила санкціями Росію, до речі нашкодивши собі, теж виключно заради того, щоб здати саме зараз якийсь населений пункт оркам. Ну чисто під помідорчики», – емоційно написав Роман Донік.

Волонтер наголосив на тому, що немає часу і потреби робити якісь висновки. «Найголовніше – у мене є довіра. У цьому питанні. Так, можливо, не в питанні бізнесу або клановості, а саме в питанні війни з ордою. За два роки ця довіра з'явилася і зміцнилася. І з того що знаю я – хто шукає можливість вкотре обдурити Путіна, а хтось продовжує послідовно готуватися до війни. Кожен у своєму сегменті. І якщо президент шукає шляхи «розрулити» ситуацію на користь України, то МО і ГШ продовжують працювати над нарощуванням конфлікту. Я скажу те, що знають багато військових. Муженко, вже півтора роки серйозно розглядає війну з російською армією. Ось всі ці дірки, його начебто не дуже хвилюють. Ну, це як би і не противник. Тому що зараз у нас вистачить сил і вдарити, і зім'яти, і до кордону гнати, якщо не вдарить Росія. Саме на цьому зв'язано все навчання армії, створення кістяка з контрактників, на який за пару тижнів можна буде наростити м'язову масу з резерву та мобілізації. Це якщо велика війна», – зазначив волонтер.

За його словами, військові всерйоз розглядають питання війни з Російською Федерацією, а політики намагаються цього уникнути і «розрулити» ситуацію з користю для країни. Ось так приблизно і зараз. У нас є псих сусід, злетів з котушок і вщент зруйноване Алеппо – це і є кривавий результат дій психа. Це те, чого хоче уникнути Порошенко і до чого щодня готуються Полторак і Муженко. Все дуже просто. І я знаю, що кожен з них на своєму місці. І кожен з них робить все можливе для того, щоб ми перемогли. І так, маленька деталь – я знаю, що ми переможемо, зауважив Донік.

«Просто давайте будемо займатися тим, чим повинні. А паніку і істерики залишимо «професіоналам» політикам і міністрам, які вміють грати на популізм. А у нас з вами є куди застосувати і сили, і засоби, і думки. Он холоднішає в зоні АТО. І там потрібна наша підтримка, а не соплі і істерики», – резюмував волонтер.

Последние новости



Старт продаж флагманского смартфона Xiaomi 14 Ultra: профессиональная камера, топовая производительность, инновационный дизайн

Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS