Після заяв Олланда відключення Росії від SWIFT стає питанням часу, – Портніков - Replyua.net
Replyua.net


Після заяв Олланда відключення Росії від SWIFT стає питанням часу, – Портніков

Після заяв Олланда відключення Росії від SWIFT стає питанням часу, – Портніков
Президент Франції Франсуа Олланд поставив під сумнів доцільність приїзду в Париж свого російського колеги Володимира Путіна. Ще нещодавно візит Путіна подавався Єлисейським палацом як доказ «необхідності діалогу» між Москвою і Заходом – не зважаючи на дії Кремля на Донбасі і в Сирії, але злочини російських і сирійських військових в Алеппо все змінили. Олланд вважає, що в Алеппо відбуваються військові злочини. І збирається сказати про це Путіну – якщо тільки Путін приїде в Париж. Але тільки не розуміє, чи прислухається до нього російський правитель, цитує журналіста Віталія Портнікова replyua.net.

«Я поставив собі питання – чи корисно це, чи потрібна ця зустріч? Чи може ще чинитися тиск? Чи можемо ми ще зробити так, щоб він припинив те, що він робить спільно з сирійським режимом, припинив надавати підтримку військово-повітряним силам режиму, які скидають бомби на населення Алеппо?», – задався питанням президент Франції Франсуа Олланд.

На думку Портнікова, Олланду не потрібно навіть думати. Путіна взагалі не можна було запрошувати в Париж. Росія вже після нападу на Україну повинна була опинитися в повній міжнародній ізоляції. Її влада повинна була зрозуміти, що їхні подальші дії по дестабілізації міжнародної ситуації натраплять на рішучі заходи, надзвичайно серйозні санкції, практичний розрив всіх зв'язків з цивілізованим світом – включаючи і поставку нафти, і відключення російських банків від SWIFT, що тепер стає питанням.

«Потрібно було діяти рішуче, впевнено і холоднокровно – а не розповідати про якісь там історичні зв'язки з тією Росією, яких вже давно немає – а може, і не було ніколи. Зараз за цю нерішучість Заходу, в якій французька позиція зіграла не останню роль, розплачуються діти Алеппо, але хотілося б дізнатися: а на Донбасі, що – якісь інші діти? Їх можна віддавати тим же самим бандитам, що і в Сирії?», – задається питанням Портніков.

У квітні 1936 імператор Ефіопії Хайле Селассіє I звернувся до світової спільноти з проханням про допомогу проти агресії фашистської Італії. «Невже народи всього світу не розуміють, що, борючись до сумного кінця, я не тільки виконую свій священний обов'язок перед своїм народом, але і стою на сторожі останньої цитаделі колективної безпеки? Невже вони настільки сліпі, що не бачать, що я несу відповідальність перед всім людством?.. Якщо вони не прийдуть, то я скажу пророчо і без почуття гіркоти: Захід загине...», - говорив імператор.

«Його слова були зустрінуті байдужістю – не розвинена країна, не найбільша демократія, чого там рятувати? На санкції Ліги Націй Італія наплювала, благо відомий британський політик Уїнстон Черчілль мужньо боровся за скасування санкцій проти агресора. І в результаті за пропозицією не менш відомих політиків британця Ентоні Ідена і француза Леона Блюма навіть ці незначні санкції були скасовані відразу ж після виступу вигнаного зі своєї країни імператора. А Ефіопія – окупована. Всього через чотири роки чужоземні війська будуть марширувати по вулицях Парижа та інших міст окупованої і ліквідованої Франції, Леон Блюм стане згадувати про свої виступи на Лізі Націй в концентраційному таборі, а Черчілль і Іден намагатимуться захистити Лондон і інші міста Британії від бомбардувань. Жертвами злочинної благодушності західних політиків стануть мільйони їхніх співвітчизників і жителів інших країн Європи, Азії, Африки і Америки», – підсумував Віталій Портніков.

Последние новости



Старт продаж флагманского смартфона Xiaomi 14 Ultra: профессиональная камера, топовая производительность, инновационный дизайн

Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS