Призначення Чалого - одне з найбільш результативних дій Порошенко - Replyua.net


Призначення Чалого - одне з найбільш результативних дій Порошенко

Призначення Чалого - одне з найбільш результативних дій Порошенко
З тих пір, як Валерій Чалий став послом України в Сполучених Штатах, багато хто говорить, що відносини між нашими країнами стануть ще більш дружніми і перспективними. Багато експертів сходяться на думці, що це призначення Петра Порошенка можна вважати одним з найуспішніших за рік роботи. Не встиг Чалий зайняти нову посаду, як уже продемонстрував українцям перші плоди своєї роботи. На відміну від інших представників політики, він не роздає обіцянки, а працює, причому вельми продуктивно.

Поки Валерій Чалий давав лише дев'ять обіцянок, чотири з яких він зміг виконати, і п'ять обіцянок знаходяться в процесі. Якщо порівнювати з іншими чиновниками, це вельми успішний результат, оскільки більшість політиків не виконують і десятої частини з того, що обіцяють. Посол в Сполучених Штатах був необхідний нашій країні - тільки з цією державою Україна дійсно постійно веде конструктивні переговори і покращує співпрацю. До слова, у багатьох великих світових державах вакансії послів залишаються відкритими, і президенту варто задуматися над тим, хто з чиновників зможе зайнятися такою роботою.

Валерій Чалий - довірена особа президента України, тому таке призначення стало свідченням того, що Порошенко дуже важливі відносини США і України, якщо він зважився відпустити свою людину. У квітні президент підписав розпорядження про відставку Олександра Моцика, який обіймав посаду посла в Сполучених Штатах. У Чалого, на відміну від Моцика, зовсім інший підхід до роботи, і ця людина дійсно може налагодити відмінні контакти, як з іншими дипломатами, так і в сфері бізнесу, а також з громадськістю. Процес призначення Чалого проходив досить довго, і Порошенко придивлявся до нового посла.

1 липня Валерію Чалому виповнилося 45 років, і з них 20 років ця людина займається політикою. У 1995 році Чалий став старшим консультантом в групі помічників Леоніда Кучми, який у той час був президентом України. У 2000 році Валерій зайняв посаду консультанта комісії із закордонних справ ВР, так що ця людина непогано розбирається в питаннях, що стосуються зовнішньої політики. Кілька місяців у 2010 році Чалий був заступником міністра закордонних справ. У червні минулого року указом Порошенко Чалий був призначений заступником глави адміністрації президента.

У п'ятницю Порошенко розпорядився про призначення Чалого послом у Сполучених Штатах. Незважаючи на те, що нову посаду Чалий зайняв два дні тому, до цього він встиг виконати велику роботу. На новій посаді він вже дав кілька інтерв'ю, в одному з яких розповів, що Україна не збирається відмовлятися від допомоги інших країн, які постачають в нашу державу летальну зброю. За словами посла, коли Україна звернулася до західних країн і попросила надати зброю, більшість глав держав відмовили в цьому, пославшись на те, що посилення військової потужності тільки посилить військовий конфлікт з Росією. Однак, як стверджує Чалий, десять країн все-таки постачають зброю в Україні, але посол не може розсекретити всієї інформації і назвати ці держави. Чалий впевнений, що в України в союзниках не лише Сполучених Штатів, а й десятки інших держав, тому найближчим часом він має намір встановлювати контакти з лідерами найбільших світових держав.

Последние новости



Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS

The New York Times: Украина достигла преимущества над россиянами на юге благодаря поставкам западного вооружения