Автокредит в 2015 році: найвигідніші пропозиції від банків України - Replyua.net


Автокредит в 2015 році: найвигідніші пропозиції від банків України

Автокредит в 2015 році: найвигідніші пропозиції від банків України
В умовах кризи більшість українців відклали покупку автомобіля до кращих часів. До девальвації гривні багатьом вдалося відкласти пристойну суму грошей на покупку авто, проте зростаючий курс долара зробив придбання машини практично нездійсненною мрією. Втім, ті українці, які вирішили, що придбають автомобіль, незважаючи ні на що, можуть звернутися в банки і оформити автокредит. Процентні ставки з початку цього року істотно підвищилися, проте можна знайти банки, що запропонують вигідні умови.

Зараз між банками України спостерігається жорстка конкуренція, але, незважаючи на це, фінансові установи посилюють вимоги до позичальників. Це пов'язано, насамперед, з нестабільністю в країні. Більшість позичальників перестали виплачувати кредити, тому банки намагаються знизити ризики та встановлюють для потенційних позичальників жорсткі умови. Є і хороша новина для тих, хто хоче придбати автомобіль. Деякі банки з цього року пропонують вигідні автокредити на уживаний транспорт. Дешевий автокредит взяти не вийде, але близько десяти українських банків в 2015 році запропонували нові програми автокредитування, які дозволять придбати не тільки вітчизняний, а й імпортний автомобіль.

Найнижча відсоткова ставка по автокредиту була зафіксована в Ощадбанку. Позичальник вносить тридцять відсотків від вартості авто, а потім виплачує кредит, річна ставка по якому становить близько 16 відсотків. В Укргазбанку також можна отримати автокредит під аванс у тридцять відсотків. Правда, кредитна ставка тут трохи більше, ніж в Ощадбанку. Якщо ви хочете придбати авто, але не розпорядженні достатню суму для першого внеску, зверніться в Укрсоцбанк, де вимагають всього лише двадцять відсотків авансу. Річна ставка буде набагато вище, але вам не доведеться ще довгий час відкладати гроші для першого внеску, і ви зможете купити авто дуже швидко. У Кредобанку і Ерсте банку процентні ставки високі, але відмов у наданні автокредиту дуже мало.

Кредит на покупку уживаного авто в різних регіонах України може бути виданий на різних умовах. Один і той же банк може змінювати процентні ставки в своїх філіях. Приміром, кредит в столиці обійдеться значно дорожче, ніж при оформленні в Харкові або Сумах. В умовах кризи фінансові установи намагаються убезпечити себе, тому при оформленні договору позичальник повинен звертати увагу на кожен пункт, щоб потім не опинитися в скрутній ситуації. Зверніть увагу, якими будуть принципи нарахування відсотків і виплат по кредиту. Ці умови повинні вас повністю задовольняти. Також звертайте увагу на терміни кредитування і можливість дострокового погашення.

Потрібно відзначити, що, незважаючи на падіння економічного розвитку і на девальвацію гривні, жоден банк України не буде працювати для населення себе в збиток. Зараз багато банків розробляють спеціальні програми кредитування, і, в будь-якому випадку, вони залишаються в плюсі після укладення угоди з позичальником. Банки підстраховують себе за допомогою жорстких умов. Автокредит на покупку уживаного авто ніколи не дадуть особам, які не мають стабільного щомісячного доходу. Банки віддають перевагу молодим позичальникам з мінімальним числом утриманців. Ви повинні отримувати такий дохід, щоб його вистачало на щомісячні виплати по кредиту і на найнеобхідніші витрати.

Багато українців вважають за краще купувати автомобілі в кредит прямо в автосалоні. У такого способу покупки є, як переваги, так і недоліки. З плюсів потрібно відзначити те, що від вас зажадають мінімум документів, а рішення про видачу кредиту буде прийнято всього за кілька годин. Однак радіти простоті оформлення кредиту завчасно не потрібно: у будь-якого автосалону укладено договір з банком, завдяки чому і автосалон, і банк залишаються у виграші, якщо покупець придбаває авто в кредит. А щоб отримати такий виграш, банк збільшує процентну ставку. В основному, покупка автомобіля в кредит «через» салон обійдеться на три відсотки річних дорожче, ніж при оформленні кредиту в банку. Чим довше терміни кредитування, тим дорожче обійдеться машина. Неважко порахувати, скільки грошей ви переплатите, купуючи авто в кредит строком на п'ять років у дорогому салоні.

Последние новости



Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS

The New York Times: Украина достигла преимущества над россиянами на юге благодаря поставкам западного вооружения