ТАЛОН — перевірений препарат проти гризунів - Replyua.net
Replyua.net


ТАЛОН — перевірений препарат проти гризунів

ТАЛОН — перевірений препарат проти гризунів
З закінченням теплого сезону гризуни починають шукати собі прихисток та перебираються ближче до людського житла. Вони можуть жити в житлових та складських приміщеннях, псуючи запаси продуктів та розповсюджуючи інфекційні хвороби.

Позбутися гризунів можна з допомогою групи спецзасобів, які називаються родентицидами. Найбільш популярними та дієвими родентицидами на ринку на сьогодні вважаються засоби, створені на основі антикоагулянтів крові (2 покоління). Найбільш ефективний з них — препарат ТАЛОН від швейцарського виробника — компанії "Сингента". У чому ж його особливість?

Родентицид ТАЛОН — це перевірений та ефективний засіб для боротьби з гризунами від провідного європейського виробника. Компанія "Сингента" вважається лідером з виробництва протигрибкових препаратів, засобів для боротьби зі шкідниками та гризунами.

Ефективність родентициду ТАЛОН досить давно доведена проти мишей та щурів. Використання препарату дозволяє надійно захищати харчові запаси від пошкодження гризунами. ТАЛОН створений на основі ефективної дієвої речовини, через що загибель гризунів настає дуже швидко (2-7 діб). Крім того, в більшості випадків для повного знищення гризунів достатньо одного використання.

Де найчастіше використовують ТАЛОН:
* присадибні ділянки;
* житлові приміщення;
* складські приміщення підприємств торгівлі та громадського харчування;
* офісні центри.

Варто зазначити що ефективність родентицида зробила його дуже популярним серед домовласників, садівників, фермерів та навіть великих агрохолдингів.
Для зручності використання препарат виробляється у двох формах: гранули та брикети.

Гранули ТАЛОН. Вони являють собою яскраво забарвлені гранули с сильним запахом, що приваблює гризунів. Подібна форма зручна у застосуванні, оскільки гранули легко дозувати та розкладати навіть у важкодоступних місцях. Чим саме гранули приваблюють гризунів? Перш за все це відбувається завдяки особливому складу, який включає аж 14 смакових компонентів. Крім того, дієва речовина настільки рівномірно розподілена в гранулах, що гризунам для отруєння потрібно їх з'їсти зовсім небагато. Що стосується безпеки приманки для людей та домашніх улюбленців, то в склад ТАЛОНА додається Bitrex - компонент, який робить приманку непривабливою в плані смаку для всіх тварин, окрім гризунів. До речі, цей компонент ніяким чином не впливає на смакові переваги гризунів. При використанні приманки ТАЛОН треба також пам'ятати про безпеку, тому доцільним буде використання пасток та контейнерів.

Брикети ТАЛОН. Подібна форма випуску має вигляд брикетів на восковій основі з отвором у центрі для надійної фіксації. Воскові брикети препарату можна використовувати при сильних перепадах температур та навіть у дуже вологих приміщеннях. Також по цілісності брикету досить легко можна відстежити, наскільки активно приманка поїдається гризунами. Воскові брикети ТАЛОН не менш ефективні ніж гранули, крім того, їх виробляють методом відливу, а це дає можливість якнайкраще розподілити дієву речовину по всьому брикету.

Які переваги має препарат ТАЛОН
Приманка ТАЛОН відноситься до групи сучасних, надійних родентицидів та має такі переваги:
* Висока ефективність та надійність. Використовуючи засіб завжди можна бути впевненим у результаті: усі гризуни гарантовано загинуть.
* Досить висока привабливість для гризунів. Як уже було сказано раніше, склад приманки містить 14 смакових компонентів, які вдовольняють більшість смакових переваг шкідників.
* Можливість застосування приманки як у сухих приміщеннях, так і в дуже вологих. Приманку можна розкладати навіть поблизу куп побутових відходів та навіть у каналізаційних мережах.
* Зручність у використанні. Родентицид ТАЛОН в гранулах та брикетах — приманка яка відразу готова до застосування. Препарат потребує ніякої додаткової підготовки.
* Ефективність при невеликих витратах. Для знищення гризунів приманки потрібно зовсім невелика кількість. Вона не викликає у гризунів почуття небезпеки та настороженості. Компоненти, що входять до складу ТАЛОН забезпечує привабливий смак для гризунів, та непривабливий для людини.

За яким принципом діє приманка ТАЛОН
Родентицида ТАЛОН має у своєму складі отруйні речовини, що відносяться до групи кумаринів. Такі речовини на гризунів діють як антикоагулянти. Що це означає? Просто в організмі гризунів перестає згортатися кров.

Ще одна дієва речовина препарату — бродіфакум, в дозуванні 0,05 г на 1 кг. Вона не викликає звикання у шкідників, завдяки чому ефективність засобу з часом не знижується. Бродіфакум поступово накопичується в організмі гризуна, та згодом приводить до його загибелі.
Після потрапляння в травний тракт всі дієві речовини приманки активно всмоктуються та розносяться з кров'ю по усьому організму. Як результат — збільшення проникності судин і капілярів, погіршення згортання крові. В результаті дії препарату гризуни помирають від дуже сильних внутрішніх кровотеч.

Який порядок використання родентицида ТАЛОН
Для найбільш ефективного застосування приманки, слід її правильно використовувати. Гранули та брикети краще розкладати в контейнери з пластику, коробки з картону, або навіть в обрізки труб. Таким чином знижується ризик отруєння засобом диких та домашніх тварин. Варто зазначити, що
сприйнятливість до дієвої речовини у собак, кішок та інших домашніх улюбленців дуже низька, тому небажані отруєння трапляються дуже рідко. Крім того, у приманку додається речовина, що робить її непривабливою для поїдання домашніми тваринами.

Де потрібно розкладати ТАЛОН
Засіб розкладають у місцях найбільшої активності гризунів та на шляхах їх пересування:
* за меблями;
* уздовж стін;
* поруч з купами побутового сміття;
* поруч з каналізаційними мережами;
* поряд з джерелами води.

Щоб підвищити привабливість приманки для гризунів слід максимально прибрати в цих місцях всі харчові продукти та зерно.

Категорично забороняється розкладання препарату або його утилізація поблизу водойм, оскільки один із його компонентів (бродіфакум) дуже шкідливий для риб та інших водних мешканців. Зберігати ТАЛОН не можна поруч з харчами або місцями, де перебувають діти.

Працюючи із засобом дуже важливо максимально дотримуватися заходів безпеки та особистої гігієни. Розкладати приманку в гумових рукавичках одноразового використання, а після закінчення робіт ретельно мити руки з милом.

Насамкінець варто зазначити, що родентицид ТАЛОН — це надійний та високоефективний засіб для знищення гризунів. При дотриманні правил зберігання та застосування отруєння домашніх тварин або людей повністю виключено.

Последние новости



Старт продаж флагманского смартфона Xiaomi 14 Ultra: профессиональная камера, топовая производительность, инновационный дизайн

Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS