Скандал навколо красуні Людмили Мілевич набирає обертів - Replyua.net


Скандал навколо красуні Людмили Мілевич набирає обертів

Скандал навколо красуні Людмили Мілевич набирає обертів
Кілька днів тому новоспечена співробітниця патрульної служби опинилася в центрі скандалу. Після того, як Людмила Мілевич прийняла присягу і заступила на службу, користувачі соцмереж обрушили на дівчину шквал критики. Невідомо, кому з користувачів першому не сподобалася життя Мілевич, але буквально за кілька годин вся Україна дізналася про те, що співробітниця патрульної служби «живе не по кишені» і розміщує в соцмережах еротичні фотографії. Людмила була в шоці, коли виявила, що стала вельми відомою особою. Однак 27-річній дівчині така слава не сподобалася.

Мілевич всерйоз злякалася за свою кар'єру - через відвертих знімків її могли звільнити. Крім фотографій, де Мілевич в купальниках, користувачі виклали ще кілька знімків, які доводять, що співробітниця поліції, яка буде заробляти всього 8 тисяч гривень, живе на широку ногу. Виявилося, що у Люди є автомобіль класу люкс, вона регулярно відпочиває за кордоном, витрачає тисячі доларів на покупку одягу відомих брендів і їсть ікру. Користувачам не сподобалися витрати Людмили, і через заздрість вони почали ображати дівчину. Пізніше Людмила сказала, що шокована поведінкою людей - не знаючи про її життя абсолютно нічого, вони роблять якісь висновки, ображають дівчину і намагаються зруйнувати її кар'єру.

На цьому скандал не закінчився. Новини про «особисте життя» Мілевич дійшли і до її начальства. Тепер весь Київ говорить про Мілевич, і вона опинилася в дуже непростій ситуації. Дівчина вирішила писати заяву про звільнення. Однак керівництво не збирається звільняти Люду, більше того, не буде ніяких покарань щодо співробітниці патрульної служби. Олександр Фацевіч, який обіймає посаду голови київської патрульної служби, дізнався про те, що трапилося і прокоментував ситуацію. За його словами, він не побачив у знімках Людмили нічого непристойного або компрометуючого. Фацевіч також зазначив, що всі поліцейські - це звичайні люди, які на роботі виконують свій обов'язок перед державою, але після служби займаються особистим життям, і у начальства немає ніяких повноважень або права, щоб засуджувати вчинки своїх співробітників, якщо вони відбуваються не під час роботи .

Фацевіч додав, що Людмила не нестиме за розміщення фотографії ніякої відповідальності і продовжить свою роботу. Однак, за його словами, звільнення співробітників можливо тільки в тому випадку, якщо вони здійснюють вчинки, що ганьблять честь поліцейського. У Мілевич з'явилися в Інтернеті не тільки заздрісники, але й прихильники. Коли стало відомо про те, що Люда планує звільнитися, дівчині почали писати сотні незнайомих людей і просити її залишитися в поліції.

Більшість користувачів, які підтримали Мілевич, написали, що не потрібно звертати увагу на критику - так можуть писати тільки заздрісні люди, у яких не склалося життя. Користувачі відзначили, що Мілевич нема за що соромитися - вона має право робити СЕЛФІ, фотографуватися в купальнику, бо вона така ж людина, як і всі інші. Крім того, користувачі почали робити компліменти дівчині і написали, що патрульна служба не повинна втратити таку гарну співробітницю.

До речі, Людмила стала не єдиною співробітницею патрульної служби, хто піддався критиці. Найбільш «просунуті» користувачі вже роздобули інформацію і про інших патрульних, які прийняли присягу. Багато людей пишуть про те, що в київській поліції дуже багато дівчат з татуюваннями і силіконом, а також перекаченних молодих людей, які частенько виставляють відверті фотографії в соцмережах. Однак більшість користувачів впевнені, що поліцейські саме такими і повинні бути - молодими, стрункими і симпатичними, щоб після спілкування з ними у городян залишалися тільки позитивні емоції.

Последние новости



Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS

The New York Times: Украина достигла преимущества над россиянами на юге благодаря поставкам западного вооружения