Найдешевші міста Європи для святкування Нового року - Replyua.net


Найдешевші міста Європи для святкування Нового року

Найдешевші міста Європи для святкування Нового року
До Нового року залишається менше двох місяців, і, напевно, кожен українець вже замислювався над тим, де він буде відпочивати в новорічні канікули. Прямо скажемо - 2015 рік видався дуже важким, і можливості відпочити за кордоном зменшуються з кожним днем. Не кожен житель нашої країни може собі дозволити відпочинок в європейських державах і витратити на путівку більше тисячі євро. Більшість громадян зустрічатимуть Новий рік або вдома, або на українських курортах. Однак туроператори рекомендують українцям не скидати з рахунків Європу. Вони називають кілька європейських міст, де можна недорого відпочити і зустріти Новий рік.

Чехія вважається одним із самих недорогих європейських держав, однак відпочинок в Празі може дозволити собі не кожні турист, особливо в новорічні канікули. За тиждень до Нового року ціни тут помітно підвищуються, тому турагентства пропонують більш бюджетний варіант - Ческі-Крумлов. Від Праги до Ческі-Крумлова рукою подати, і туристи добираються в цей мальовничий містечко на рейсових автобусах. За оцінками експертів, за один день перебування в цьому чеському місті турист витрачає близько 35 доларів. У цю суму входить проживання в готелі, харчування, витрати на транспорт, різні розваги і витрати на огляд визначних пам'яток. Незалежно від того, де ви будете жити - в центрі або на околиці, вас приємно здивують ціни в ресторанах і торгових центрах.

Будапешт - ще одне європейське місто для економних туристів. Він чудовий у будь-який час року, і початок січня - не виняток. Правда, туристам потрібно знати одну хитрість - чим далі ви розміститеся від центру міста, тим дешевше обійдеться відпочинок. Навіть, незважаючи на транспортні витрати, ви зможете істотно заощадити, оселившись в одному з готелів передмістя. Сам Будапешт приваблює туристів старовинними архітектурними спорудами, а за межами міста великий інтерес викликають термальні курорти. За один день відпочинку в Будапешті турист витратить близько 32 доларів, якщо оселиться в передмісті.

Польська столиця, Варшава, може похвалитися не тільки прекрасною архітектурою і прекрасним обслуговуванням туристів, але і низькими цінами. До того ж, Польща лояльно ставиться до українських туристів останнім часом, тому відпочити тут можна дешево і добре. Крім того, Польща межує з Україною, і це означає, що ви зможете заощадити на дорозі. Відпочинок у Варшаві обходиться не дорожче, ніж у Будапешті. За день ви витратите 31-32 долара. У суму включені витрати на їжу, напої, розваги, транспорт, проживання та на огляд визначних пам'яток.

Сербський Белград - порівняно новий напрям в туризмі, і серби тільки почали розвивати туризм у своїй країні, тому мандрівників приємно дивують ціни в місцевих кафе і магазинах. У Белграді не так багато пам'яток, як в інших європейських містах, проте відпочинок тут сподобається молоді. Белград славиться ресторанами і нічними клубами, а також всілякими розвагами, а що ще потрібно туристу на Новий рік? Мабуть, відпочинок в Белграді стане найбільш економним. За транспорт, їжу, проживання та розваги доведеться викласти, в середньому, 29 доларів на добу.

Софія - одна із самих бюджетних європейських столиць з шикарною архітектурою, чудовою кухнею і численними розвагами. За день відпочинку турист може вкластися всього в 27 доларів. Ще більш дешевим виявиться відпочинок в інших болгарських містах. Ближче до Нового року сезон на курортах закінчується, тому ціни на проживання та багато іншого різко знижуються.

Нещодавно одне з найбільших туристичних видань поставило румунський Бухарест на перше місце рейтингу самих бюджетних міст Європи. Для залучення туристів власники готелів роблять величезні знижки. Крім того, стара частина міста є дуже цікавою з точки зору архітектури. У новорічні канікули в Бухаресті нудьгувати не доведеться - кілька днів туристи витрачають тільки на те, щоб вивчити архітектуру центру міста. За день перебування в Бухаресті ви витратите близько 26 доларів.

Наостанок хочеться зазначити, що українці не повинні забувати про прибалтійських державах, де відпочинок іноземним туристам завжди обходився недорого. Столиці Латвії, Естонії та Литви можуть похвалитися старовинною архітектурою, безліччю ресторанів і розважальних закладів. Правда, перед новорічними канікулами ціни на проживання в місцевих готелях підвищуються, проте вони набагато нижчі, ніж, приміром, у сусідній Фінляндії чи Норвегії.

Последние новости



Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS

The New York Times: Украина достигла преимущества над россиянами на юге благодаря поставкам западного вооружения