Найцікавіші факти про поліцейських патрульної служби України - Replyua.net


Найцікавіші факти про поліцейських патрульної служби України

Найцікавіші факти про поліцейських патрульної служби України
Не встигли співробітники патрульної служби з'явитися на вулицях столиці, як кияни взялися нахвалювати їх - і форма гарна, і хлопці симпатичні, ввічливі і ввічливі. Чомусь у наших громадян патрульна служба асоціюється тільки з новою формою і привабливістю поліцейських, проте після реформ в поліції зміниться багато чого. І якщо громадяни приблизно здогадуються про те, як буде працювати патрульна служба, то вони абсолютно нічого не знають про вимоги до співробітників і про їх обов'язки. Ми вирішили розповісти, як трудяться поліцейські, і за що їм платитимуть близько 8 тисяч гривень щомісяця.

По-перше, всі співробітники проходили чесний і жорсткий відбір - тільки двом тисячам молодих людей вдалося влаштуватися в патрульну службу. Багато хто говорить, що молодих людей вибирали тільки по зовнішності, але це абсолютно не так. Звичайно, перевагу віддавали молодим і симпатичним, але тільки в тому випадку, якщо у них немає судимостей, і вони мають відмінне здоров'я. Крім того, щоб стати поліцейським, необхідно мінімум середню освіту.

Товариськість і добре поставлена ​​мова - одна з обов'язкових вимог до співробітника. Якщо він затримує порушника, він повинен відразу ввічливо представитися і позначити причину затримання. При собі у кожного поліцейського повинен бути жетон з особистим номером. Перед тим, як прийняти присягу, всі співробітники пройшли спеціальну підготовку і навчилися надавати медичну допомогу.

Обов'язків у поліцейських дуже багато, і, до речі, більшість з них зізнаються, що в перші дні роботи часто плутаються і багато забувають. Співробітник служби повинен проводити огляд автомобілів і громадян, якщо виникла підозра, що людина провозить, наприклад, наркотики. Крім того, в обов'язки співробітника входить залучення випадкових перехожих і водіїв у якості свідків дорожньо-транспортної пригоди. Кожен поліцейський повинен зупиняти водіїв, які порушили правила, а також співробітники патрульної служби зобов'язані перевіряти документи у громадян, якщо ті викликали будь-які підозри. Як бачите, роботи у працівників служби набагато більше, ніж у даішників - фактично, вони працюють і за міліціонерів, і за даішників.

Якщо відбувається ДТП або ПДД, але при цьому ніхто не постраждав, поліцейський зобов'язаний оформити протокол про адміністративне порушення, а, якщо є потерпілі, співробітник поліції викликає оперативну групу. Ні у одного з поліцейських тепер не буде жезлів: автомобілі будуть зупиняти, як в найкрутіших голлівудських бойовиках - на патрульній машині з мигалками. У перші дні роботи служби вже надходили скарги від киян, що співробітники служби відволікають своїми мигалками, проте керівництво заявило, що це був вимушений крок. Начальство вважає, що наявність працюючих мигалок допоможе знизити кількість правопорушень.

У денний час доби в патрульних машинах переміщаються два поліцейських, але вночі на зміну заступають три людини. Вночі патрульні пішки по місту не ходять, але в денні години роблять цей тільки парами. Стояти весь день на одному місці поліцейські не мають права: вони повинні постійно переміщатися по своїй ділянці, стежити за порушеннями, в тому числі, і за аваріями на дорогах.

Колишніх співробітників міліції, у тому числі і ДАІ, планується звільнити до кінця наступного року. Якщо вони захочуть працювати в патрульній службі, доведеться пройти тестування, пройти медогляд, здати нормативи зі стрільби і фізпідготовки, вивчити українську мову. Як бачите, вимоги досить суворі, і, щоб здати нормативи з фізпідготовки, потрібно володіти силою. Можливо, тому з колишніх даішників в патрульній службі залишилися тільки одиниці.

Потрібно також відзначити, що з часом на всій території нашої країни міліціонерів замінять поліцейські. Буде працювати відразу кілька відомств, і патрульна поліція - це лише окрема «система», яку можна назвати «гібридом» Державтоінспекції та ППС. Поки в Києві працюють близько двохсот патрульних автомобілів, і київські власті вважають, що цього цілком достатньо для такого великого міста. З колишніх співробітників тепер уже неіснуючих служб, міські власті вирішили залишити тільки регулювальників дорожнього руху. Оскільки ця професія вважається досить специфічною і вимагає спеціального навчання, регулювальників вирішили залишити.

Последние новости



Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS

The New York Times: Украина достигла преимущества над россиянами на юге благодаря поставкам западного вооружения