Найкращі платіжні системи в Україні для грошових переказів - Replyua.net


Найкращі платіжні системи в Україні для грошових переказів

Найкращі платіжні системи в Україні для грошових переказів
Незважаючи на те, що зараз у всьому світі працюють десятки електронних платіжних систем, українці по старинці воліють здійснювати грошові перекази через банки або звичайні платіжні системи, які зарекомендували себе в Україні тільки з кращого боку. Дійсно, коли потрібно відправити грошові перекази не тільки по Україні, але і в інші держави, громадяни вважають за краще вибирати перевірені банки та системи, щоб бути впевненими в тому, що гроші дійдуть до адресата. Ми вирішили розповісти про найнадійніших міжнародних платіжних системах, через які здійснюються грошові перекази.

Найпопулярнішою системою в нашій країні залишається Western Union. Вона працює практично у всіх державах і має тисячі філій по всьому світу. Її вибирають ті громадяни, яким необхідно відправити гроші, приміром, в невеликий населений пункт на іншому кінці світу. Трохи менш популярними вважаються Uni Stream і MoneyGram, але в останні роки вони починають завойовувати довіру в українців. Потрібно відзначити, що ці системи платежів і деякі інші компанії пропонують своїм клієнтам перекази в будь-яку точку світу, але на ділі може виявитися, що це абсолютно не так. Справа в тому, що не в кожному населеному пункті є відділення платіжної системи, крім того, комісія при відправленні переказів в деякі країни може досягати максимальних відсотків.

Раніше багато українці воліли переводити гроші через російські платіжні компанії, проте через напружені відносин з північним сусідом зробити переклад стає все складніше. Російські системи з великими труднощами можна назвати міжнародними, і працюють вони, в основному, на ринку РФ і України. У країни далекого зарубіжжя через системи РФ гроші відправити неможливо.

Якщо ви не довіряєте звичайним платіжними системам, експерти пропонують здійснювати грошові перекази через внутрішньобанківські системи, що вважаються найнадійнішими, але, аж ніяк, не швидкими. У внутрішньобанківських платіжних систем є тільки один серйозний недолік. У невеликому населеному пункті можуть бути відсутніми філії для прийому та отримання платежів. Втім, банки пропонують найнижчі відсотки за свої послуги. Приміром, деякі внутрішньобанківські системи за грошовий переказ в тисячу гривень можуть взяти комісію всього в п'ять гривень. Для порівняння - той же Western Union потребують з клієнта в кілька разів більше.

Грошові перекази поштою поступово втрачають популярність, і це пов'язано, насамперед, з тим, що поштові перекази до адресата йдуть дуже довго. Випадків, коли гроші не доходили до адресата, історія знає небагато, тому більшість українців по старинці несуть гроші на пошту. Найпростіше через пошту відправляти перекази по Україні, і за це візьмуть близько 1-3 відсотків від загальної суми плюс кілька гривень за терміновість. Переказ можна відправити і в іншу державу, але він обійдеться значно дорожче. Українська пошта приймає переклади в усі колишні радянські республіки, а також в кілька найбільших країн далекого зарубіжжя.

Що стосується комісії за відправлення грошових переказів, то за останні кілька років вона значно знизилася через високу конкуренцію між платіжними системами. На даний момент в Україні працюють понад два десятки міжнародних платіжних систем, і кожна з них пропонує клієнтам різні бонуси. Припустимо, одна компанія практично безкоштовно може перевести гроші в Росію, інша спеціалізується на знижках при прийомі платежів в країни Азії. Багато систем знизили тарифи до 1,5 відсотків від суми платежу, і навіть Western Union за останні роки переглянув свої тарифи і призначив мінімальні ставки.

Последние новости



Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS

The New York Times: Украина достигла преимущества над россиянами на юге благодаря поставкам западного вооружения