Грузинські політики в Україні: підсумки роботи за останні місяці - Replyua.net
Replyua.net


Грузинські політики в Україні: підсумки роботи за останні місяці

Грузинські політики в Україні: підсумки роботи за останні місяці
В Україні нова «мода» - запрошувати грузинських політиків, щоб ті проводили реформи. Останні місяці українці спостерігали за роботою відразу декількох грузинських реформаторів, і, можна сказати, що обіцянок було дуже багато, але результатів роботи - мало. Призначення громадян Грузії на високі пости супроводжувалося великою галасом у ЗМІ, але на ділі виявилося, що грузинські діячі мало чим відрізняються від українських політиків. Єдиний грузин, на якого покладають великі надії, - це Михайло Саакашвілі. Однак, незважаючи на невдачі грузинських політиків, необхідно визнати той факт, що вони зуміли за кілька місяців виконати таку роботу, яка була не під силу українцям більше двадцяти років.

Єдиний грузинський політик, до якого українці не висловлюють претензії, - це Ека Згуладзе. Завдяки цій молодій і розумній жінці в Києві почала працювати патрульна служба, і багатьох реформ в системі домоглася саме Згуладзе. Кияни залишилися задоволеними: красиві і ввічливі поліцейські, розкішна форма, увага до громадян. Хоча патрульна служба працює всього кілька днів, більшість українців вже висловили своє схвалення проведеної реформи. Вже найближчим часом Еке Згуладзе чекає серйозна робота - вона буде стежити за створенням патрульних служб в інших великих містах України.

Головним провалом серед роботи грузинських політиків називають відбулися реформи і обіцянки Олександра Квіташвілі. Його плани зазнали фіаско, і уряд відправив у відставку міністра охорони здоров'я. Депутати звинуватили грузинського політика в нездатності побачити реальні проблеми в медицині нашої країни. Кілька місяців міністр намагався боротися з тендерною мафією, але всі зусилля закінчилися лише тим, що Україна вчасно не отримала життєво важливі медичні препарати. Найбільше претензій до Квіташвілі було, коли через його неправильної роботи повністю зірвалися закупівлі ліків, необхідного хворим на СНІД та цукровий діабет. Однак Квіташвілі стверджує, що підготував відмінні реформи, але йому не дали їх реалізувати. Ймовірно, реформи візьмуть до уваги, але їх реалізацією або змінами займеться зовсім інша людина.

Давид Сакварелідзе - ще один сірий кардинал української політичної арени. Коли його призначили заступником Генпрокурора, Сакварелідзе не вжив ніяких дії для боротьби з корупцією, і замість цього сидів і довго розробляв реформи для системи. Реформи днями у ВР схвалили, однак експерти стверджують, що Сакварелідзе дуже довго «розгойдується». Тільки останнім часом політик трохи підбадьорився, і кілька днів тому з його допомогою вдалося зловити на великому хабарі Олександра Корнійця, зампрокурора по Київській області, а також Володимира Шапакіна, заступник голови слідчого управління прокуратури. Як стверджують колеги Сакварелідзе, він сам виконав всю роботу і зміг «вирахувати» корупціонерів.

Ще одна скандальна персона Михайло Саакашвілі, про результати роботи якого поки говорити рано. Єдине, чого досяг Саакашвілі - це популярності в ЗМІ. Через те, що ім'я цього політика постійно мелькає у всіх новинах, у людей може скластися враження, що Саакашвілі встигає практично все. Кожен день українці бачать, як глава Одеської області розмовляє в маленькому селі з жителями, то катається в маршрутці чи на велосипеді по Одесі, то лається з представниками авіакомпаній і одеськими прокурорами. Поки Саакашвілі підтримує не тільки Порошенко, але і практично всі жителі Одеської області. У грузинського політика хороша група підтримки і відмінна реклама в Інтернеті, проте ніяких змін з приходом Саакашвілі на посаду одесити поки не відчули.

Последние новости



Старт продаж флагманского смартфона Xiaomi 14 Ultra: профессиональная камера, топовая производительность, инновационный дизайн

Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS