Авіакатастрофа на Донбасі: причетність Росії майже доведена - Replyua.net
Replyua.net


Авіакатастрофа на Донбасі: причетність Росії майже доведена

Авіакатастрофа на Донбасі: причетність Росії майже доведена
З дня авіакатастрофи малазійського Боїнга пройшов майже рік, та Росія продовжує заперечувати свою причетність до катастрофи літака. Однак звіт, який скоро буде оприлюднено, швидше за все, підтвердить причетність РФ до загибелі майже трьохсот громадян різних країн. Представники Нідерландів кілька днів тому заявили, що розслідування наближається до завершення, і вже підготовлено проект доповіді, де вказані справжні причини падіння Боїнга. У слідчу групу входили представники таких держав, як Росія, Австралія, Україна, Великобританія, Сполучені Штати, Малайзія, Нідерланди.

Два місяці було віддано тільки для того, щоб ознайомитися з доповіддю, однак, коли РФ отримала чернетку, представники Росії заявили, що доповідь була підготовлена з безліччю помилок і не дає відповідей на найважливіші питання. Що ж так не влаштувало росіян, які вивчили чернетку? Близько десяти днів тому в Нідерландах почали частково називати причини падіння лайнера. Як відомо, літак впав поблизу Тореза, і вже через кілька годин була отримана інформація про розмову бойовиків, які пов'язувалися з Генштабом РФ і заявляли про те, що збили літак. Представники Нідерландів поки не розголошують весь доповідь, повідомляючи, що зможуть це робити тільки в жовтні.

Всі роботи на місці падіння лайнера були завершені голландцями минулого місяця. Пізніше прокурор заявив, що особи, причетні до краху, встановлені. Однак прокурор додав, що ці люди тільки викликають підвищений інтерес і говорити про те, що вони безпосередньо винні в авіакатастрофі, поки не можна. Вестербеке також додав, що зовсім скоро він отримає юридичні докази. Прокурор зазначив, що в Нідерландах називають тільки одну найбільш правдоподібну версію того, що сталося: Боїнг збили ракетою, запущеною з «Бука».

Після отримання чернетки жодна зі сторін, за винятком російської, ніяк його не прокоментувала. Російські представники, навпаки, були вкрай незадоволені розслідуванням і заявили, що в документі не відповіді, а тільки питання, і слідство у цій справі не просунулася за кілька місяців. У Росії продовжували довгий час наполягати на іншій версії подій - нібито Боїнг був збитий українською штурмовиком. Треба відзначити, що російську версію підтримували і голландські експерти, однак потім у міжнародних фахівців з'явилися деякі сумніви в правдивості інформації, яку надав «Алмаз-Антей». Доповідь Міноборони містить тільки знімки з космосу, які можуть містити брехливу інформацію: росіяни просто сфальсифікували час і місце запуску.

Іноземні фахівці впевнені, що Боїнг був збитий саме з «Бука», який знаходився на окупованій території і перевозився з одного місця в інше. Фахівці відзначають, що ракету запустили недалеко від Сніжного, а не там, де її «виявили» експерти «Алмаз-Антея». Буквально днями міжнародні фахівці змогли простежити за маршрутом руху трейлера, який перевозив по окупованій території установку. Це вдалося зробити за допомогою знімків: спочатку «Бук» знаходився недалеко від Тореза 17 липня, потім він був у Сніжному в обід, а трохи пізніше, 18 липня, «Бук» виявили в Луганську, і на ньому не вистачало однієї ракети.

Побоювання російської сторони зрозумілі: через кілька днів світ згадуватиме тих, чиї життя забрала авіакатастрофа. Збитий Боїнг - одна з найгарячіших тем для Росії, і 17 липня весь світ знову заговорить про країну-агресора і про санкції. У Кремлі безуспішно продовжують переконувати світову спільноту, що Росія не має ніякого відношення до падіння Боїнга. Однак розслідування західних фахівців показують зовсім інше, і Росія більше не виглядає переконливою зі своїми «доказами». Швидше за все, остаточні дані звіту виявляться для Росії дуже сумними. Втім, на думку багатьох експертів, Росія спробує знайти ще кілька версій трагедії, щоб потягнути час.

Последние новости



Старт продаж флагманского смартфона Xiaomi 14 Ultra: профессиональная камера, топовая производительность, инновационный дизайн

Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS