На думку донецького політолога, через смерть Жиліна ЗМІ оминули увагою дуже важливі для України події - Replyua.net


На думку донецького політолога, через смерть Жиліна ЗМІ оминули увагою дуже важливі для України події

На думку донецького політолога, через смерть Жиліна ЗМІ оминули увагою дуже важливі для України події
Які події тижня були найбільш значущими? Про це розповів донецький політолог, блогер Кирило Сазонов, передає replyua.net.

В ефірі російського телеканалу «Дождь» колишній народний депутат України і колишній голова так званого «парламенту Новоросії» Олег Царьов сказав про Жиліна: «Мені дуже шкода, що людей, які стояли біля витоків «російської весни» стає все менше». Вникає логічне питання, хто їх прибирає? Це природний процес. Я думаю, що сміятися можна і потрібно. Можна продовжити фразу Царьова: «Передавай Жиліну великий привіт якомога швидше». Але, я б не вважав цю подію якоюсь важливою для України. Бандит, покидьок, негідник утік до Росії і знайшов очікувану смерть. Це симптоматично. У Луганську вбили ще одного так званого «лідера». Він нібито покінчив самогубством. Вони пожирають самі себе, як павуки в банці. Головне – їм не заважати. Дуже справедливе ставлення до ситуації висловив відомий політолог Юрій Романенко. Він сказав, що справжня Україна, український кордон, закінчується там, де має української армії. Прийде час і ми об'єднаємося з Кримом і Донбасом, як Західна і Східна Німеччина. Пиріжок краденого вугілля і металу, на якому живуть всі ці хлопці, стає все менше, а ротики стають все ширше, тому пиріжка на ротики логічно не вистачає. Вони починають зменшувати кількість ротиків. Ротик Жиліна виявився зайвим. Царьов задовольняється подачками. Він проживе довше, зазначив Кирило Сазонов.

За його словами, нас поглинула бійка Парасюка з Вілкулом та вбивство Жиліна, а повз увагу ЗМІ пройшли дві важливі події тижня. З ініціативи Арсенія Яценюка «Народний фронт» виступив із закликом не визнавати вибори в Держдуму Росії. Делегація Держдуми в ПАРЄ буде нелегітимна. Але зовнішньополітичні рішення приймає Рада Федерації. Нам є, у кого приймати капітуляцію. Залишилося трішки почекати.

Другий момент – у Верховній Раді було прийнято два закони. Це створення комісії з регулювання енергетики та комунальних послуг. Вона існує 15 років, але була неврегульована. Тепер вона стане працювати за законом. Вона стане більш незалежною. Будь-який закон краще, ніж беззаконня. Друге рішення – про створення енергоринку. Ліквідовано монополіста.

Є ще одна дуже важлива подія. З бюджету політичні партії вперше отримали гроші на фінансування своєї діяльності. Філософія закону в тому, щоб відсікти олігархів від партійної каси. Це той випадок, коли в теорії закон дуже правильний, але на практиці він не дозрів. «Батьківщина» і «Опозиційний блок» можуть не йти за цими грошима, тому що кишенькові гроші є і так, а на більше ці суми не тягнуть. На цьому законі наполягала Європа, зазначив блогер.
На його переконання, олігархи в усьому світі впливають на політику, вони вкладають кошти в ЗМІ, в політиків, партії, але вони вже пройшли цей моторошний період, у них все цивілізовано. Якщо у нас зараз олігархи взагалі припинять впливати на політику, на бізнес, у нас все завалиться. Наше громадянське суспільство в зародковому стані. У нас немає незалежних телеканалів, тому що реклама не дозволяє окупатися.

Також досить важливою темою є Мінські домовленості про «крихке» перемир’я. «Перемир'я існує в окремо взятих головах чиновників і окремо взятих ЗМІ. Кремль не хоче миру, а бойовики – маріонетки. Незалежна Україна їх не влаштовує. Україна вже демонструє невелике зростання, а Росія демонструє падіння. Якщо росіяни будуть бачити, що українці живуть все краще, вони поставлять запитання, чому їм не можна так. Цього Росія панічно боїться», – підсумував Кирило Сазонов.

Последние новости



Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS

The New York Times: Украина достигла преимущества над россиянами на юге благодаря поставкам западного вооружения