Павло Правий: Новини з Росії знову здивували - Replyua.net
Replyua.net


Павло Правий: Новини з Росії знову здивували

Павло Правий: Новини з Росії знову здивували
Як передає replyua.net, український блогер Павло Правий на своїй сторінці в соцмережі Facebook представив чергову порцію новин з Російської Федерації.

На думку Павла Правого, нікого не залишила байдужим та серйозним новина про те, що «Роскомнадзор» пропонує штрафувати фізичних осіб за допушення у Wi-Fi без ідентифікаії. Якщо цю пропозицію приймуть, громадян 1/9 частини земного суходолу чекають цікаві часи, а саме – тотальний контроль над тим, які сайти вони відвідують і що пишуть в Інтернет. Ну а люди, в яких дротовий Інтернет і так вже під «ковпаком» Кремля. «Готуємося вітати росіян з небувалим розквітом демократії. Керованої, зрозуміло. Добре, що хоч не садять за анонімний вхід до Інтернету. Поки що», – прокоментував Павло Правий.

Не менш цікавою виявилася новина про те, що колишню українку Ірину Анатоліївну Ярову, одного з нинішніх «стовпів» партії «Єдина Росія» хочуть призначити головою комітету Державної думи по конституційному законодавству. Правильно – саме там місце людині, яка розробила закон, за яким усі телефонні дзвінки росіян будуть записуватися і зберігатися на спеціальних серверах. В ім’я керованої демократії, зрозуміло. Цікаво, що Ірина Анатоліївна щиро вважає, що Інтернет «руйнує поняття кордону, поняття суверенітету і загрожує Росії розпадом». Ото комітет з конституційного законодавства під її керівництвом разом з «Роскомнадзором» попрацюють, вважає блогер.

«Як вихідець з Донбасу не можу не захоплюватися: яких людей народжує славетна Макіївка: Ірина Ярова; почесний громадянин міста Василь Джарти за кримінальним погонялом «Вася-Біта»; Віталя Хомутинник або ж в більш вузькому колі людей «Хомут» - ось яких політиків виховала Макіївка», – наголосив Павло Правий.

Міністр культури Російської Федерації Володимир Ростиславович Мединський, доктор історичних наук, доктор політичних наук, письменник, коротше кажучи, глиба, до якої навіть підійти страшно, на церемонії відкриття ХХХVI Московського кінофестивалю не зміг прочитати його номер. Латинська цифра непідвладна двічі доктору. «Втім, дідько його знає – може в цьому велика «сірмяжна» правда, як полюбляв говорити Василь Лоханкін. Якщо Мединський зміг виявити у росіян додаткову хромосому, то римську нумерацію він просто зобов`язаний ігнорувати. Як ворожу істинно російському числу 36, яке красується на пляшці 36% бренді Napoleon Chevalier Noir V.S.O.P.

Ну а першість новин, на переконання Павла Правого, тримає особистий віолончеліст Путіна професор Санкт-Петербурзької консерваторії, народний артист Російської Федерації Сергій Павлович Ролдугін. Щойно він заявив, що охорона президента США Барка Обами не наважується залишати президента США сам на сам з Володимиром Путіним. «Це показник!» - набундючившись сказав професор від віолончелі. Жаль лише Сергій Павлович не уточнив показник, чого? От тепер я у тяжких роздумах: це показник страху американських бодігардів, що Путін вчепиться Обамі в горлянку? А може спробує зґвалтувати? Чи просто покусає, заразивши сказом? «Особисто я б згорів від сорому, якби хтось приймав мене наодинці, натякаючи про всяк випадок вила в кутку. Але то ж не я. Може в них, у щасливих власниках додаткової хромосоми це щастя? Показник величі?», – резюмував Павло Правий.

Последние новости



Старт продаж флагманского смартфона Xiaomi 14 Ultra: профессиональная камера, топовая производительность, инновационный дизайн

Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS