Ярош та «ПС» - що буде з партією? - Replyua.net
Replyua.net


Ярош та «ПС» - що буде з партією?

Ярош та «ПС» - що буде з партією?
Минуле в Києві віче ще раз доводить, що у «Правого сектора» багато прихильників по всій Україні. Однак мітинг пройшов зовсім не так, як цього очікував Ярош. Всі експерти відзначили, що до віче готувалися дуже грунтовно, але вечірній мітинг на Майдані більше нагадував тихі посиденьки, а не віче. Політологи запевняють, що «Правий сектор» сильно послабив свої позиції і підірвав довіру до своєї діяльності. «ПС» став не потужною політичною силою України, а партією, яку українці асоціюють лише з військовими діями.

Ярош відмовляється брати участь у виборах, тому подальша доля «ПС» залишається вельми каламутною. І якщо партія буде продовжувати брати участь у політичному житті своєї країни, то лише тому, що серед її активістів багато справжніх патріотів, яких важко знайти в будь-який інший української партії. Правда, навіть, якщо Ярош постарається перед виборами, шанси у «ПС» не великі. Торік партії віддали свої голоси менше двох відсотків виборців, і в нинішньому році ситуація, схоже, не змінюється, тим більше, що недавні події в Мукачевому, швидше, подарували «ПС» негативну славу і популярність.

Будь соцопитування і дослідження дають абсолютно різні уявлення про рівень популярності «Правого сектора» серед українців. Ярош закликав до референдуму, але політологи відзначають, що шанси на його проведення мізерно малі. Лідер «ПС» закликав висловити недовіру владі, але при цьому, він «забув», що теж є представником цієї самої влади. В принципі, теоретично проведення подібних референдумів можливо, про що ще в свій час розпоряджався Янукович. Закон про порядок проведення та правові основи референдуму був прийнятий при екс-президенті, але, щоб провести референдум, необхідно пройти через складні процеси та механізми, які будуть доступними при партійній структурі, а вона у Дмитра Яроша відсутня.

Ярош вимагає від уряду багато, але більшість питань, з якими він звертається, що не зрозумілі не тільки простим українцям, але і політологам. Наприклад, лідер «ПС» зажадав визнати військові дії з Росією війною. Що він мав на увазі, сказавши таку фразу? Якщо Ярош хоче, щоб в нашій країні ввели військовий стан - це одне питання, але, якщо він хоче оголосити війну РФ - це абсолютно інше. Імовірність того, що добровольчі підрозділи легалізують, також дуже невелика. Нещодавно Ярош обмовився, що бійці «ПС» згодні увійти до складу ЗСУ, але тільки на певних умовах. А умова була висунута незвичайне - влада повинна амністувати тих бійців, які зараз ховаються в околицях Мукачева. Виходить, що кілька тисяч бійців будуть у складі ВСУ тільки через те, що під амністію потрапили кілька осіб.

Потрібно нагадати, що на сьогоднішній день ДУК залишається останнім підрозділом, який поки не інтегрувала в українську військову організацію. Втім, ВСУ за останні місяці набрали достатню силу, і, якщо раніше вони потребували ДУК, то тепер така необхідність поступово відпадає. Щоб «утриматися на плаву», «Правому сектору» тепер потрібно довести Україну, що він є не тільки патріотичною організацією, що захищає свою країну, а й офіційною структурою. Віче, що відбулося у вівторок, пройшло дуже спокійно, а влада України поки ніяк не реагують на події. Можливо, така тактика є найбільш вірною і підходящої в даній ситуації.

Последние новости



Старт продаж флагманского смартфона Xiaomi 14 Ultra: профессиональная камера, топовая производительность, инновационный дизайн

Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS