Арабські мігранти в Україні як спроба розплатитися за безвізовий режим - Replyua.net


Арабські мігранти в Україні як спроба розплатитися за безвізовий режим

Арабські мігранти в Україні як спроба розплатитися за безвізовий режим
Чергова невдача з наданням Україні безвізового режиму боляче вдарила по іміджу деяких високопосадовців. Напевно, їм вже набридло обіцяти українцям безвізовий режим та вкотре отримувати відмову від Європи. Частково провина лежить на українській владі. Адже скасування віз перетворили на ідею фікс, основний індикатор визнання нашого руху до Європи. Але рожевій мрії влади здійснитися так і не судилося. Небажання виглядати в очах суспільства брехунами та популістами стимулює деяких урядовців до феєричних ідей виходу з глухого кута дипломатичних переговорів. 28 листопада заступник міністра юстиції України Сергій Пєтухов несподівано «знайшов» спосіб як-таки змусити ЄС надати безвіз Україні. Його ідея, яку він вважає доволі геніальною, полягає в тому, щоб взяти на себе квоту на розселення мігрантів. Член Кабміну пропонує простягнути Європі руку братньої підтримки і поселити на українських землях тисячі, десятки тисяч мігрантів-арабів, які вже заполонили Європу. Сергій Пєтухов навіть додумався до того аби таку пропозицію надати Нідерландам, які не підтримали асоціацію України з ЄС. На його думку, це має задобрити і голландців, і європейців, які все більше не хочуть бачити в себе вихідців з Азії і Африки.

Заява заступника міністра викликала потужну хвилю негативної реакції в соцмережах та серед частини українського політикуму. Напевно урядовець не очікував таких настроїв і емоцій, тому поспішив визнати хибність своєї ідеї. Сподівання Сергія Пєтухова про те, що українці визнають його геніальність не справдилися. Однак, це не означає, що подібні ініціативи з боку влади не будуть пропонуватися. Оскільки результату реформ все не видно, саме скасування віз було обрано і президентом і правлячою коаліцією як основне досягнення вірності обраного курсу. Тому навколо цього питання можливі подальші спекуляції. Не виключено, що Україна навіть смиренно запропонує забрати до себе натовпи мігрантів. Чого не зробиш заради Європи? От президент Порошенко їздив за безвізом, а привіз нам не безвіз, а обіцянку дозволити експорт українського лісу до ЄС. Європа свій ліс береже від вирубування, а українська влада більше думає як би нажитися на сировині. Така от сумна реальність.

Взагалі заступнику міністра юстиції України не завадило би побувати в районах Європи, які переповнені мігрантами з усіх держав третього світу. Вивчити специфіку їх побуту, їх традиції та звички. Спробувати зрозуміти, чому ці мігранти не хочуть інтегруватися у європейське суспільство. Запитати, чому їм краще отримувати соціальну допомогу, ніж працювати. Також не завадило б ознайомитися з їх культурним рівнем, освітою та поглядами на життя. Думаю, Сергій Пєтухов дізнався чимало б нового про мігрантів і як вони впливають на ЄС. Як розбудовують економіку Європи і збільшують її ВВП. Також креативний урядовець зміг би вивчити питання про рівень злочинності серед арабів та негрів, які прибули до Європи з далеких країв. А ще краще – пожити в їхньому кварталі кілька місяців. І лише тоді повертатися в Україну і розказати всю правду про тих, кого він пропонує запросити до нас як плату за безвіз.

За даними статистики до Європи у 2015 році прибуло майже 2 мільйона мігрантів. Переважно це вихідці з Сирії, Афганістану, Іраку, Пакистану, Ерітреї, Нігерії, Косового. Якщо додати цю кількість до десятків мільйонів тих, які вже живуть у країнах ЄС, то вийде доволі серйозна цифра. Мова може йти про зміну етнічної карти та національного складу окремих держав Європи. Вже зараз мігранти становлять до третини населення Франції. Велика кількість їх також в дуже толерантних Німеччині, Швеції, Норвегії, Бельгії, Австрії, Італії. Мігранти прибувати до Європи переважно через два шляхи: через Середземне море і через Балкани. Вже зараз у багатьох районах європейських країн мігрантів більше, ніж корінного населення. Араби та африканці не інтегруються в європейське суспільство, як це намагаються подати окремі ліберальні ЗМІ. Вони створюють свої закриті субкультури і вороже ставляться до місцевих порядків. Крім того, мігранти успішно використовують нав’язані ліберально-толерантні міфи європейцям. На їх користь і те, що законодавство дозволяє возз’єднувати сім’ї. А це означає, що за одним мігрантом приїжджає ціла родина. А родини в арабів немалі. До того ж, деякі особливо ліберальні країни Європи допускають надання статусу біженців неповнолітнім автоматично і забороняють висилати їх на батьківщину. Правда, під виглядом неповнолітніх дітей часто до Європи проникають дорослі чоловіки за 20 років.

Те, у що перетворили безпечну та чисту Європу мігранти, можна побачити у місцях їх проживання. У деяких містах з’явилися квартали, куди боїться заходити навіть поліція. Ліберальним ЗМІ та поліції дана чітка вказівка: приховувати інформацію про національність злочинця. Цим самим влада хоче приховати той факт, що мігранти скоюють більшість злочинів. Свого часу, рік тому, так було у Німеччині, коли араби влаштували полювання за дівчатами на вулицях Кельна й інших міст. Також в угоду мігрантам будуються мечеті і навіть забороняється святкувати християнські свята, щоб цим не дай Бог не образити мусульман. Мігранти отримують соціальну допомогу і не поспішають працевлаштовуватися. Так, у Швеції з понад 150 тисяч біженців лише 13 тисяч торік влаштувалися на роботу. Тому теза про те, що мігранти будуть працювати, є міфом. Оскільки кількість біженців невпинно зростає через провальну політику ЄС, це загрожує розмиванням європейської цивілізації. Якщо мусульман ставатиме все більше, вони не будуть так толерантно ставитися до місцевого населення. Міграційна криза в ЄС є кризою світогляду та хибних цінностей і уявлень. Вона руйнує Європу зсередини і дає можливість Росії використовувати накопичені протиріччя у своїх цілях.

Що буде, якщо Україна почне приймати у себе десятки тисяч мігрантів? А буде те саме, що і в Європі. Розумні люди вчаться на помилках інших. Європа вже показала приклад того, що курс на мультикультуралізм і інтеграцію біженців виявився провальним і тепер загрожує існуванню ЄС. Навіщо Україні створювати нові проблеми? Ніби в нас не вистачає власних. Навіщо витрачати гроші на невдячних мігрантів, які всерівно не оцінять турботу про них. Навіщо заносити до себе загрозу тероризму, злочинності і деградації? Чи може Кабмін вирішив питання з внутрішніми українськими мігрантами? Заступнику міністра юстиції, якщо він такий прихильний до мігрантів-арабів чи африканців, варто для експерименту поселити їх по сусідству. А тоді поділитися враженнями про спільне існування. Думаю, його думка швидко зміниться.

Святослав Ворон для replyua.net

Последние новости



Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS

The New York Times: Украина достигла преимущества над россиянами на юге благодаря поставкам западного вооружения