За «злив Донбасу» росіяни назвали Путіна зрадником - Replyua.net
Replyua.net


За «злив Донбасу» росіяни назвали Путіна зрадником

За «злив Донбасу» росіяни назвали Путіна зрадником
У російської сторони реакція на підсумки переговорів «Нормандської четвірки» в Берліні була дещо неочікуваною. Прихильники війни проти України настільки «наїлися» путінської пропаганди, що вибухнули потоками лайки на адресу Путіна і написаними ніби під диктовку голосіннями з приводу «зливу Донбасу». І треба визнати, що в цілому їх обурення виправдане. Путін таки злив «яструбів», які закликали дійти до Києва. І жахливо підставив своїх прихильників на Донбасі, яких змусив два роки воювати в ім'я пустушки – за ОРДЛО, вважає український блогер і журналіст Денис Казанський, передає replyua.net.

Нові переговори «Нормандське четвірки», які пройшли в столиці ФРН, вже викликали критику у обох сторін російсько-українського конфлікту. В Україні як завжди обурилися через заяви про те, що вибори на Донбасі можуть пройти спершу, ніж Україні буде повернуто контроль над кордоном. Однак в будь-якому випадку для того, щоб провести вибори, бойовикам необхідно буде виконати низку практично нездійсненних вимог. Тому конкретних дат виборів цього разу вже ніхто не називав, і схоже на те, що українська сторона озвучує подібні речі тільки для того, щоб потягнути час, вважає Денис Казанський.

За його словами, повертаючись до Путіна варто наголосити, що по суті, нічого нового в його заявах з приводу згоди на введення збройної місії ОБСЄ немає. Він вже говорив подібне і раніше, але кожна нова подібна заява викликає у прихильників визнання ЛДНР нестерпні душевні страждання. Зрозуміло, що в авангарді обурених за традицією виступив екс-ватажок «Новоросії» Ігор Стрєлков «Гіркін». Для Путіна і Суркова він як завжди не шкодував зневажливих епітетів на своїй сторінці в одній із соцмереж. Ще більш показовим тут є голосування у нього на сторінці, яке він розмістив вчора. Своїм читачам Стрєлков запропонував оцінити чи правильно він критикує Путіна. З більш ніж 4 тисяч тих, хто проголосував понад 50% відповіло, що Путін безнадійний.

«Цікаво також, що в пункті 6 іронічно згадується «українська ДРГ», яка може з'явитися, якщо Путін образиться. Тобто, хлопці все прекрасно розуміють з приводу Мотороли – зазначив Казанський.

За його словами, минуло аж два роки і тільки нарешті до когось дійшло. А хтось ще продовжує вірити в те, що «Росія не кине своїх». Насправді, звичайно, не можна говорити про те, що Росія зовсім йде з Донбасу, що вона здає його Україні та умиває руки. Просто план у неї інший. Донбас потрібен Москві у складі України для того, щоб служити свого роду повідцем, гирею на наших ногах. План цей давно відомий і озвучений кишеньковим кремлівським політологом Миколою Стариковим, який є лідером російського руху «Антимайдан», що виступає в підтримку Путіна. Ось тільки жителям Донбасу в цій схемі підготована роль витратного матеріалу. В ім'я інтересів «русского мира» їм доведеться ще довго страждати на злиденній землі з незрозумілим статусом і туманними перспективами. Але це нічого. «Заради Путіна і Старикова можна і потерпіти. Зате можна втішатися думкою, що Кремлю добре. Девізом Донецької області була фраза «Можливість доведена справою». Девізом ДНР буде «Гиря на ногах українців». Погодьтеся, заради цього варто було воювати і вмирати», – резюмував блогер.

Последние новости



Старт продаж флагманского смартфона Xiaomi 14 Ultra: профессиональная камера, топовая производительность, инновационный дизайн

Как заработать на просмотрах видео: Секреты успешного монетизирования контента

Максимизация доходов от видеоконтента: Секреты эффективной монетизации в 2024 году

Как пить ром правильно

В чем разница между Дубаи и Абу-Даби?

Плюсы и минусы онлайн кредитов в Украине

Использование ликвидности и ордеров при трейдинге на криптобиржах

Стоит ли покупать MacBook для программирования и какой лучше выбрать

Метастатический рак простаты: лечение Лютецием-177

Віртуальний туризм: як це працює?

Где оказывается лазерная косметология в Одессе

Можно ли бесплатно научиться трейдингу? - Вопрос к эксперту

Женский бастион украинских теннисисток на турнире Индиан-Уэллс

Особливості видалення бородавок на тілі

Эффекты для видео TikTok

Выбор брокера для торговли на валютном рынке

Яке жіноче взуття буде найкращим рішенням для зими?

Причины выбрать красные розы в качестве подарка

Турбота про здоров’я у воєнний час: аналізи зі знижками, безкоштовні ліки та консультації лікарів

Использование инновационных технологий строительства и оформления жилых комплексов в Одессе

Как экономика меняет курс Биткоина и Эфира сегодня

Как купить лучшую систему GPS-мониторинга

Криптобиржа – большой торговый рынок

Отдых в санаториях Сарыагаш

Грядет что-то звездное! Как будет проходить Черная пятница в АЛЛО?

Украинские пилоты пройдут обучение на западных истребителях

Министерство обороны Турции ведет переговоры с Киевом и Кремлем для возобновления зернового коридора

Baykar планирует оснастить свои беспилотники ракетами не только для поражения дронов, но и самолетов

Телефон Лиз Трасс взломали: злоумышленники, вероятно, российские хакеры

Италия тайно передала для ВСУ гаубицы M109L и реактивные системы MLRS